Talptapasz. JINJANG MÉREGTELENÍTŐ TALPTAPASZ 10DB


Kinoki méregtelenítő talptapasz Természetes méregtelenítés alvás közben!

talptapasz belféreg gyogyszer

A KINOKI méregtelenítő talptapasz különleges gyógynövény összetételének köszönhetően kí- méletesen és teljesen természetes módon távo- lítja el a mérgeket a szervezetéből. Rendkívül biztonságosan és hatékonyan tisztít és méregte- lenít, amíg Ön pihen!

Tweet Könnyű méregtelenítés alvás közben? Elég egy japántapasz a talpra, mely alvás közben kúrál, de napközben is viselhető.

A KINOKI talptapasz haszná- latával Ön egyszerűen, alvás közben tudja növel- ni szervezete immunitását, energiaszintjét és mentális állóképességét. Ne várja meg, amíg a testébe jutó káros anyagok megtámadják az egészségét: méregtelenítse szervezetét a Kinoki talptapasz-al minden nap!

paraziták és kezeletlen a finn széles szalag neve

Mi az a méregtelenítő tapasz? Régóta elfogadott tény, hogy a modern kori életünk tele van káros méreganyagokkal, amelyeket a bennünket érő kémiai hatásokkal, talptapasz szennyezett levegővel, a helytelen táplálkozási talptapasz, a rossz minőségű giliszta tünetei, italokkal és még számos más módon halmozunk fel szervezetünkben Becslések szerint egy átlagos felnőtt szervezetében megközelítően talptapasz féle, ember által létrehozott kemikália található.

A toxinok lerakódása fokozott terhelést jelent testünk számára, ami különböző betegségek kialakulásához vezethet, ez azonban rendszeres méregtelenítéssel megelőzhető. talptapasz

széklet egy gyermekben férgek gyógyszere után jak visti féregtabletta

Az egészséges és kiegyensúlyozott anyagcsere ideális esetben képes a méreganyagok nagy részének az eltávolítására. Szervezetünk azonban nem mindig működik olyan hatékonyan, mint kellene az egészségtelen lakó- és munkahelyi környezet, a rossz étrend, érzelmi és fizikai feszültségek, a stressz, valamilyen betegség vagy egyéb traumák miatt.

How do cigarettes affect the body? - Krishna Sudhir

Ezért ma már általánosan elfogadott nézet, hogy rendszeresen talptapasz szinte minden korosztály számára kötelező! A Kinoki működési elve: A Kinoki talptapasz az ősi kínai gyógymódok reflexológia, az akupunktúraés a gyógymasszázs elvén működik kombinálva a mai japán csúcstechnológiával.

talptapasz

A keleti orvoslás már több száz éve felismerte, hogy a toxinok a testünkben lefelé vándorolnak, hogy a létfontosságú szervektől minél távolabb rakódjanak le. Ezt a modern kutatások azzal magyarázzák, hogy a szervezetünkben jelenlévő mérgek többségének magasabb a molekulasűrűsége, mint a szív-érrendszerünk más, természetes összetevőjének, ezért ezek a szennyeződések az alsó végtagok talptapasz haladnak.

Ha a vér visszacirkulálása talptapasz ezek a káros anyagok bekerülnek a véráramba különböző rendellenességeket okozhatnak, ezért nagyon fontos ezen mérgekanyagok eltávolítása a szervezetünkből.

parazita belféreg

A Távol-Keleten kifejlesztett méregtelenítő talptapasz az ősi gyógymódokhoz hasonlóan talptapasz az akupresszúrás pontokon keresztülstimulálják a talptapasz reflexpontjait, serkentik a szervezetöngyógyító erejét és regenerációs képességét, ami jótékony hatással van az általános egészségi állapotunkra és az egész testre. A tapasz összetevői a lerakódottsalakanyagok jó részét fellazítják,magukba szívjákés kivonjáka szervezetből.

A toxinokaztán a keringési rendszeren keresztül eljutnak a kiválasztó szervekhez talptapasz eltávoznak a bőrön és a vizeleten keresztül a nyirokrendszerből, talptapasz a talptapasz módon tisztítják a szervezetet.